Åk ribbåt -
upplev Stockholms skärgård

Vår erfarna besättning älskar att visa upp skärgården och ta dig  till kända och okända platser. Början på en perfekt dag är att gå ombord på en av våra båtar och börja utforska Stockholms skärgård. Ett nytt äventyr väntar tillsammans!

Våra Upplevelser
01 välkommen

Boka vår spännande 2 timmars rundtur

Vår besättning hämtar upp er vid Strandvägen Kajplats 17 i Stockholm. När vi lämnar centrala Stockholm bakom oss passerar vi sevärdigheter som Nationalmuseet, Vasamuseet och Gröna Lund.

Vid ön Fjäderholmarna ökar vi farten till 42 knop (78 km/h) för att nå Vaxholm (skärgårdens huvudstad).

Mer information
BOKA NU
02 vad vi erbjuder

Våra Upplevelser

Ta med dina kollegor, vänner eller familj på en av våra skärgårdsupplevelser.

03 våra upplevelser

Skärgårdsturer

Rib Stockholm har designat 4 unika skärgårdsäventyr, alltifrån 2 timmar till en heldag. Följ med på en unik upplevelse!

Grinda Utflykt
Grinda Utflykt

Vår besättning hämtar upp er från centrala Stockholm med en stabil RIBbåt för ett spännande äventyr genom Stockholms vackra skärgård kombinerat med ett besök på ön Grinda.

Känn adrenalinet pumpa när du far över det glittrande vattnet ombord på vår snabba RIB-båt som skär genom vågorna med lätthet.

Rib & Team Building
Rib & Team Building

Fångarna på Kastellet är en aktivitet där deltagarna ställs inför både smarta och fysiska utmaningar. Gruppen delas in i lag om 10 personer/lag och ska med hjälp av en karta ta sig runt till 10 olika stationer som fanns på ön. En aktivitetsguide följer varje lag för att ge laget ett uppdrag vid de olika stationerna. Nyckeln till framgång är ett gott lagarbete!

Halvdagsutflykt
Halvdagsutflykt

Denna tur tar er ut i mellersta skärgården förbi naturhamnar och öar som endast nås med egen båt. Vi åker förbi fiskelägen där delar av befolkningen bor och arbetar året om. Efter halva vägen stannar vi för fika på en av de många skärgårdsöarna där ni får uppleva skärgårdens unika natur.

Heldagsutflykt
Heldagsutflykt

Njut av en heldagstur i Stockholms skärgård. Vi kombinerar sightseeing av historiska platser, spektakulär arkitektur och vackra öar med äkta lokal mat. Under vårt äventyr gör vi 2 stopp på våra favoritplatser. Fika och picknick eller restaurang lunch på någon av de lokala skärgårds restaurangerna ingår.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
04 våra värderingar

RIB Stockholm

Vår planet
Vårt ansvar

Rib Stockholm har valt Mercury & Suzuki-motorer som är de mest bränsleeffektiva på marknaden. Genom att se till att våra båtar lever upp till högsta miljöstandard strävar vi efter att ha minimal påverkan på vår skärgård.

Våra båtar
Seacat RIB

På Rib Stockholm har vi en av marknadens säkraste och mest hållbara Rib-båtar. Tillsammans med helt nya Mercury & Suzukimotorer möter vi haven med säkerhet som högsta prioritet.

Vår crew
Skärgårdsspecialister

Vår erfarna besättning älskar att vara på sjön och visa upp skärgården. De har betydande kunskap om skärgårdens alla kända o okända pärlor och självklart utbildade till minst Fartygsbefäl 8 samt handhavande snabba fartyg.

Rib Stockholms vision är att skapa unika upplevelse bland skärgårdens 30 000 öar.

05 vårt läge

Kontakta Oss

Strandvägen Kajplats 17
114 56 Stockholm, Sweden
Tel: + 46 (0)76 039 65 53
Email: hello@ribstockholm.com
Instagram: @ribstockholm

Kontakta Oss